kijk op werk
Stationsstraat 14B
1211 EM Hilversum
06-25165119

info@kijkopwerk.com

 

 

De persoon achter Kijk op Werk

Na ruime ervaring in de reïntegratie te hebben opgedaan (zowel bij commerciële reïntegratiebureaus als in sociale werkvoorzieningen), heeft Jacqueline Kruunenberg, Kijk op Werk opgericht. Een bedrijf waar zowel mensen met een WW uitkering, als mensen met een arbeidshandicap terecht kunnen (WAO, Wajong) en een bedrijf dat zich, naast het aanbod voor particulieren (IRO/PGB) ook op werkgevers en andere reïntegratiebedrijven richt.

Deze brede inzetbaarheid is mogelijk, aangezien Jacqueline in de afgelopen jaren in verschillende functies werkzaam is geweest (o.a. als loopbaanadviseur, jobcoach, trainer, trajectbegeleider, projectleider en reïntegratieconsulent). Zo heeft Jacqueline een achtergrond in de psychiatrie, heeft ze Test en Training ervaring, heeft ze kennis van het bemiddelen van de allochtone doelgroep en werkervaring in het begeleiden van mensen met een aan autisme verwante stoornis (PDD-NOS, Asperger) of aandachtstekortstoornis (ADD, ADHD) naar een passende werkplek. Verder heeft ze mensen uit de WAO, WW, Wajong, PGB, Bijstand en WSW bemiddeld en heeft ze tijdens IRO trajecten, loopbaantrajecten en het werken voor particuliere werkgevers (o.a. coaching, outplacement, replacement) veel mensen met een HBO of Universitair niveau aan het werk geholpen. Dit met een stijl die zich kenmerkt door humor, optimisme en enthousiasme.

Naast de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en de opleiding Individuele Traject Begeleiding (supported employment), heeft Jacqueline de opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd (post HBO) en is ze aangesloten bij de NOLOC, de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs. Daarnaast is ze mede – eigenaar van ChangeCreators BV (www.changecreators.nl).

Samen met een professioneel netwerk van reïntegratieconsulenten, (job)coaches, loopbaanadviseurs, trainers, psychologen en HRM managers kijkt ze graag met u mee naar uiteenlopende vraagstukken op het gebied van werk.

 
 

 

   
 

 

 
 
   
   
   
   
 
webdesign
nighthawk ict ©
       
home