kijk op werk
Stationsstraat 14B
1211 EM Hilversum
06-25165119

info@kijkopwerk.com

 

 

Advies aan bedrijven

Projecten / advies op het gebied van reïntegratie of loopbaanbegeleiding

Wanneer u voor uw organisatie op zoek bent naar een bedrijf dat u kan ondersteunen bij het opzetten van projecten in het kader van reïntegratie of loopbaanbegeleiding, dan bent u bij Kijk op Werk aan het juiste adres. Kijk op werk denkt graag met u mee en heeft ruime ervaring op adviesgebied.

Zo heeft Kijk op Werk b.v. met een opleidingsinstituut mee gekeken naar hoe een reïntegratiemodule ingepast zou kunnen worden in de huidige loopbaanopleiding en is Kijk op Werk bezig met verschillende PGB projecten (o.a het opzetten van een zorgkwekerij). Daarnaast heeft Kijk op Werk binnen een GGz instelling mee gedacht over hoe de reïntegratie georganiseerd zou kunnen worden en geeft Kijk op Werk adviezen over de invulling van begeleid werken bij sociale werkvoorzieningen.

Freelance werkzaamheden

Kijk op Werk kunt u, als bedrijf, inschakelen voor freelance werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan trajecten op het gebied van loopbaanadvies, outplacement, reïntegratie, jobcoaching of begeleid werken (SW).

Kijk op Werk heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische beperking en wordt, vanwege deze expertise, regelmatig door bedrijven ingeschakeld voor het uitvoeren van reïntegratietrajecten. Ook is het uitvoeren van loopbaantrajecten voor deze doelgroep een vak apart. Dit aangezien een loopbaanadviseur goed op de hoogte moet zijn van de voorwaarden die binnen de loopbaanbegeleiding gecreëerd moeten worden. Kijk op werk voert deze trajecten graag voor u uit!

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Jacqueline Kruunenberg (06-25165119) of stuur een e-mail naar info@kijkopwerk.com.

 
 

 

   
 

 

 
 
   
   
   
   
 
webdesign
nighthawk ict ©
       
home