kijk op werk
Stationsstraat 14B
1211 EM Hilversum
06-25165119

info@kijkopwerk.com

 

 

IRO

Indien u langer dan een half jaar werkeloos bent (WW) of een WAO of Wajong uitkering ontvangt van het UWV, dan kunt u, mits dat u niet in dienst bent bij een werkgever, een Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) aanvragen en zelf uw reïntegratie regelen. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor begeleiding door Kijk op Werk, dan helpen wij u graag om daarvoor toestemming van het UWV te verkrijgen. Wij kennen de eisen en voorwaarden die het UWV stelt en we kunnen u helpen om een plaatsingsplan te schrijven.

Hierin kunnen o.a. de volgende producten worden opgenomen:

  • Loopbaanbegeleiding
  • Opleiding
  • Werkervaringsplaats met coaching
  • Sollicitatiebegeleiding
  • Sollicitatietraining
  • Bemiddeling en plaatsing
  • Nazorg

Om de continuïteit en de kwaliteit te waarborgen, worden IRO trajecten die zich aanmelden bij Kijk op Werk, in samenwerking met "ChangeCreators" uitgevoerd. Tijdens een oriënterend gesprek wordt er naar uw persoonlijke verhaal geluisterd, antwoord gegeven op uw vragen en een beeld van het traject geschetst. Daarnaast laten wij u zien van welke faciliteiten u gebruik kunt maken. Uiteraard is het mogelijk om ook andere producten in uw traject op te nemen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan persoonlijkheidsvragenlijsten of aan producten in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Alle trajecten zijn op maat, dus maak uw wensen kenbaar! Wij kijken graag met u mee naar mogelijkheden.

Verder hebben wij ruime ervaring in het bemiddelen van mensen met een WW uitkering naar een betaalde baan en zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een arbeidshandicap.

Neem voor een vrijblijvend oriënterend gesprek contact op met Jacqueline Kruunenberg: 06–25165119 of stuur een e-mail naar: info@kijkopwerk.com.

 

 

 

 
 

 

   
 

 

 
 
   
   
   
   
 
webdesign
nighthawk ict ©
       
home