kijk op werk
Stationsstraat 14B
1211 EM Hilversum
06-25165119

info@kijkopwerk.com

 

 

Wie zijn wij?

Kijk op werk is een adviesbureau dat zich, op het gebied van loopbaanadvies, reïntegratie en coaching, zowel op werkgevers, als op particulieren en bedrijven richt. Zo kunnen mensen met een PGB of een IRO een beroep doen op Kijk op Werk, maar kunnen ook werkgevers bij Kijk op Werk terecht voor loopbaanadvies-, outplacement- of coachingstrajecten voor hun werknemers. Daarnaast wordt er vanuit Kijk op Werk advies gegeven aan andere reïntegratie bedrijven, instellingen en scholingsinstituten en kan Kijk op Werk ingezet worden voor Freelance reïntegratiewerkzaamheden. Kortom, iedereen met vragen op het gebied van werk kan een beroep doen op Kijk op Werk. Kijk op Werk kijkt graag met u mee naar mogelijkheden!

Visie en missie

Kijk op Werk biedt trajecten op maat aan en gaat uit van de kracht van een individu. "Ieder mens is uniek en voor iedereen is het in principe mogelijk, om een passende werkplek te vinden". Als de voorwaarden om goed te kunnen functioneren of om gemotiveerd te kunnen zijn, maar aanwezig zijn of gecreëerd kunnen worden! Kijk op Werk vindt het een uitdaging om samen met u of met uw medewerker op zoek te gaan naar de juiste voorwaarden en wil mensen bewust maken van hun persoonlijke talenten, om deze vervolgens optimaal in te kunnen zetten!

Werkwijze

Tijdens trajecten worden interesses en kwaliteiten in beeld gebracht. Dit zodat iemand van daaruit op zoek kan gaan naar een werk(ervarings)plek die goed aan sluit bij zijn of haar wensen en mogelijkheden. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met een eventuele arbeidshandicap en met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast kan Kijk op Werk o.a. ingezet worden voor scholingsadvies, sollicitatiebegeleiding, bemiddeling, plaatsing en coaching. In ieder traject staat de kandidaat centraal en wordt er samen met hem of haar een individueel plan opgesteld.

 
 

 

   
 

 

 
 
   
   
   
   
 
webdesign
nighthawk ict ©
       
home