kijk op werk
Stationsstraat 14B
1211 EM Hilversum
06-25165119

info@kijkopwerk.com

 

 

Informatie voor particulieren

IRO

Indien u langer dan een half jaar werkeloos bent (WW) of een WAO of Wajong uitkering ontvangt van het UWV, dan kunt u, mits dat u niet in dienst bent bij een werkgever, een Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) aanvragen en zelf uw reïntegratie regelen. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor begeleiding door Kijk op Werk, dan helpen wij u graag om daarvoor toestemming van het UWV te verkrijgen. Wij kennen de eisen en voorwaarden die het UWV stelt en we kunnen u helpen om een plaatsingsplan te schrijven.

Meer informatie...

PGB

Met een Persoons Gebonden Budget (PGB) kunt u tegenwoordig het heft in eigen handen nemen en zelf uw zorg, hulp en begeleiding organiseren. Kijk op Werk heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen met een aan autisme verwante stoornis, een aandachtstoornis, een verstandelijke beperking of psychische problematiek.

Meer informatie...

Zelf financieren

Ook wanneer u geen gebruik kunt maken van een Individuele Reïntegratie Overeenkomst of een Persoons gebonden budget, kan Kijk op Werk wat voor u betekenen. Dit wanneer u bijvoorbeeld van werkplek of van werkrichting wilt veranderen, lang thuis bent geweest of wanneer u een stukje ondersteuning of feedback nodig heeft bij uw huidige functie.

Meer informatie...

 
 

 

   
 

 

 
 
   
   
   
   
 
webdesign
nighthawk ict ©
       
home