kijk op werk
Stationsstraat 14B
1211 EM Hilversum
06-25165119

info@kijkopwerk.com

 

 

Zelf financieren

Ook wanneer u geen gebruik kunt maken van een Individuele Reïntegratie Overeenkomst of een Persoons gebonden budget, kan Kijk op Werk wat voor u betekenen. Dit wanneer u bijvoorbeeld van werkplek of van werkrichting wilt veranderen, lang thuis bent geweest of wanneer u een stukje ondersteuning of feedback nodig heeft bij uw huidige functie.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Jacqueline Kruunenberg (06 – 25165119) of mail naar info@kijkopwerk.com. Nadat er goed naar uw verhaal is geluisterd, zal Kijk op Werk samen met u een actieplan en een offerte opstellen. Hierbij wordt optimaal rekening gehouden met uw wensen en mogelijkheden. Mogelijke producten voor een individueel traject zijn o.a:

Loopbaanadvies

Bent u op zoek naar een andere richting qua werk en wilt u meer zicht krijgen op de mogelijkheden die er op de arbeidsmarkt voor u zijn? Kijk dan samen met een loopbaanadviseur naar uw wensen en capaciteiten! Tijdens een loopbaanonderzoek worden interesses, behoeften, bekwaamheden, successen en motivatie in beeld gebracht. Dit zodat er uiteindelijk duidelijkheid ontstaat over mogelijke beroepsrichtingen, over bijpassende opleidingen en over welke werkomgeving het beste bij u aan sluit.

Coaching

Een nieuwe functie, een functiewijziging, maar ook omgevingsfactoren, kunnen leiden tot behoefte aan een gesprek over eigen functioneren. Doe ik het goed? Waarom gaat het niet zoals ik wil? Ik heb het toch vaak genoeg aangegeven! Waarom krijg ik dit niet van de grond? Ik werk keihard en heb hart voor de zaak, maar krijg geen erkenning! Een gesprek hierover kunt u maar zelden in uw eigen werkomgeving voeren. Jammer eigenlijk! Maar soms is het prettig dit buiten de deur te doen. Kijk op Werk is uw gesprekspartner in een veilige, professionele en inspirerende omgeving.

Feedback op eigen functioneren, is de basis van de aangeboden coaching. Kijk op Werk is sparringpartner voor degene die open staat voor deze feedback. Het als vanzelfsprekend ingezette gedrag werkt meestal goed. Af en toe is het handig keuzes te kunnen maken; ander gedrag in te kunnen zetten om gestelde doelen te bereiken.

Het traject bestaat uit meerdere gesprekken, waarin het eigen handelen centraal staat. Hoe doe ik wat ik doe? Waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn overtuigingen? De gecoachte wordt zich bewust van zijn onbewuste en vanzelfsprekend ingezette gedrag. Om tot keuzemogelijkheden te komen, wordt geanalyseerd, wat er nog aan ander gedrag ingezet kan worden.

Overige producten

Producten zoals scholingsadvies, sollicitatiebegeleiding en bemiddeling naar een werk- of vrijwilligersplek behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Verder kunt u, wanneer uw werkgever voor u een loopbaanadvies-, outplacement- of coachingstraject betaalt, het beste bij de producten die bij de werkgever zijn omschreven kijken.

 
 

 

   
 

 

 
 
   
   
   
   
 
webdesign
nighthawk ict ©
       
home